ΗΠΑ: Κοπέλα δέχτηκε ‘ghosting’ από τρόφιμο φυλακής λίγο πριν το ραντεβού

ΗΠΑ: Κοπέλα δέχτηκε ‘ghosting’ από τρόφιμο φυλακής λίγο πριν το ραντεβού

Η Τζούλια Κασέλ συνομιλούσε με ένα νεαρό άντρα στην ηλικία της. Όταν σταμάτησε να της μιλάει, τότε διαπίστωσε πως εκτίει την ποινή του στην φυλακή.

Η Τζούλια Κασέλ μοιράστηκε από το Tik Tok μια ιστορία για το πώς έφτασε ένα βήμα από το να συναντήσει το 19χρονο αγόρι με το οποίο μιλούσε σε chat, όχι σε κάποιο μπαρ όπως σχεδίαζαν, αλλά στην φυλακή.

Η Κασέλ μιλούσε με το νεαρό για τρεις μήνες σε καθημερινή βάση, όταν ξαφνικά, εκείνος έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Αρχικά πίστεψε πως είχε δεχτεί ‘ghosting’ από εκείνον, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε πως ο 19χρονος βρισκόταν σε τοπική φυλακή, με την υποχρέωση να εκτίσει την ποινή του.

Σύντομα, η Κασέλ επιχείρησε να μπει σε μάθημα επιλογής του σχολείο της το οποίο περιλάμβανε εκδρομή στις φυλακές και γνωριμία με κρατούμενους. Αφού μπήκε στο μάθημα, βρέθηκε και στις φυλακές. Όμως εκεί, οι κανόνες ήταν ξεκάθαροι: “μαθητές μαζί τους άντρες τρόφιμους- μαθήτριες μαζί με τις γυναίκες”. Η Τζούλια Κασέλ ζήτησε να εξαιρεθεί και να επισκεφθεί την πτέρυγα των ανδρών, όμως δεν κατάφερε.

Μιλώντας σε νέο της post στο Tik Tok συμβούλεψε τις ακολούθους της να μην “κυνηγάνε” κανέναν άντρα που τις φλερτάρει, γιατί μπορεί να βρίσκεται ακόμα και πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα