Νεοναζί με μπλουζάκια Αουσβιτς μεταξύ των εισβολέων στο Καπιτώλιο

Νεοναζί με μπλουζάκια Αουσβιτς μεταξύ των εισβολέων στο Καπιτώλιο

Αντισημίτες νεοναζί βρίσκονταν μεταξύ των "οπαδών" του Τραμπ που εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Μέσα σ’ αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα “οπαδών” του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν άνθρωποι που δήλωναν τα φιλοναζιστικά τους (και αντισημιτικά τους ταυτόχρονα) αισθήματα.

Ο φακός και τα τηλεοπτικά πλάνα εστίασαν κυρίως σ’ έναν μεσήλικα άνδρα ο οποίος φορούσε μπλούζα που έγραφε “Camp Auschwitz” που συνοδευόταν από το logo “η εργασία απελευθερώνει”. Είναι η γνωστή φράση που υπήρχε έξω από το κολαστήριο του Άουσβιτς στην Πολωνία στο οποίο θανατώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες εβραίων.

Ενας άλλος “όπαδός” φορούσε μπλουζάκι που είχε τα αρχικά 6MNE. Τα αρχικά αυτά μαζί με τον αριθμό 6 αντιστοιχούν στη φράση “6 Million Weren’t Enough” η οποία φυσικά αναφέρεται στο εβραϊκό Ολοκαύτωμα. Κάποιοι εν έτει 2021 πιστεύουν ότι θα έπρεπε να εξοντωθούν και άλλοι Εβραίοι κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.

Ηταν φανερό λοιπόν ότι μερίδα των εισβολέων δεν είχε καμία σχέση με τη δημοκρατία. Αντίθετα μάλλον πρόκειται για καθαρούς νεοναζί οι οποίοι ονειρεύονται πραξικοπήματα και παραμονή του εκλεκτού τους στην εξουσία κατά ευθεία παραβίαση του Συντάγματος.

Ανατριχιαστικό αν μη τι άλλο..

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα