ΗΠΑ: Νύφη έριξε κάνναβη στο φαγητό των καλεσμένων της

ΗΠΑ: Νύφη έριξε κάνναβη στο φαγητό των καλεσμένων της
Γάμος iStock

Με την κατηγορία ότι έριξε κάνναβη στο φαγητό των καλεσμένων της, οι Αρχές της Φλόριντα συνέλαβαν μια νύφη, αλλά και τον υπεύθυνο της τροφοδοσίας της. Παραπονέθηκαν για "μυρμήγκιασμα και ταχυκαρδίες".

Η αστυνομία στη Φλόριντα συνέλαβε μια νύφη και τον υπεύθυνο της τροφοδοσίας της, αφού ανακάλυψαν ότι φέρεται να έριξαν κάνναβη στο φαγητό που σέρβιρε αργότερα σε καλεσμένους του γάμου.

Οι συλλήψεις έγιναν περίπου δύο μήνες αφότου οι αξιωματούχοι κλήθηκαν στο γάμο για να βοηθήσουν τους καλεσμένους που είπαν ότι ένιωθαν σαν να τους είχαν ναρκώσει.

Τόσο η νύφη, όσο και η εταιρεία τροφοδοσίας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραποίηση, αμέλεια και παράδοση μαριχουάνας.

Σύμφωνα με το BBC, οι αξιωματούχοι προχώρησαν στις συλλήψεις μετά από δοκιμή φαγητού και ποτών από το πάρτι του γάμου, που έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στην πόλη Longwood, στην κεντρική Φλόριντα.

Οι βουλευτές που απάντησαν έγραψαν στην αναφορά τους για το περιστατικό ότι αρκετοί από τους 50 καλεσμένους ανέφεραν «αισθάνονταν περίεργα», αφού έφαγαν κεφτεδάκια, σαλάτα Καίσαρα, τορτελίνια και «ψωμί με ελαιόλαδο και βότανα».

Οι επισκέπτες παραπονέθηκαν για πόνους στο στομάχι και εμετούς. Αρκετοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ένας καλεσμένος είπε στους αστυνομικούς ότι “αισθάνθηκε μυρμήγκιασμα, η καρδιά του άρχισε να τρέχει και (έκανε) τρελές σκέψεις”, σύμφωνα με μια ένορκη κατάθεση της αστυνομίας.

Μια άλλη καλεσμένη νόμιζε ότι ο γαμπρός της είχε πεθάνει και ότι η οικογένειά της κρατούσε πληροφορίες από αυτήν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε “δυνατή και απείθαρχη και έπρεπε να της δώσουν κάτι για να ηρεμήσει”, λέει η αστυνομία.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, η νύφη ρωτήθηκε από την αστυνομία εάν είχε επιτρέψει να μπαίνουν ναρκωτικά στο φαγητό των καλεσμένων και το αρνήθηκε.

Μια καλεσμένη, είπε ότι είδε ένα μέλος του προσωπικού της τροφοδοσίας να προσθέτει “μια πράσινη ουσία” σε ένα πιάτο.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η νύφη παραδέχτηκε ότι πρόσθετε κάνναβη στο ελαιόλαδο ενώ το ζευγάρι ήταν στην πίστα.

Η τροφοδοσία και το προσωπικό της είχαν εγκαταλείψει το πάρτι προτού η αστυνομία προλάβει να τους ανακρίνει στο σημείο.

Η αστυνομία αποχώρησε αφού συνέλεξε γυάλινα σκεύη και τρόφιμα για εξέταση, μεταξύ αυτών φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα, επιδόρπια πουτίγκας και λαζάνια.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι το ψωμί και τα λαζάνια αργότερα βρέθηκαν θετικά στην THC, μια ψυχοδραστική χημική ουσία στη μαριχουάνα. Τρεις καλεσμένοι βρέθηκαν επίσης θετικοί στο φάρμακο.

Σημειώνεται ότι η ιατρική κάνναβη είναι νόμιμη στη Φλόριντα, αλλά όχι για ψυχαγωγική χρήση, σε αντίθεση με ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα