ΗΠΑ: Σκότωσε άγνωστo λόγω μιας ανάρτησης στα social media

ΗΠΑ: Σκότωσε άγνωστo λόγω μιας ανάρτησης στα social media

Ο Νόρμαν Κρίστοφερ Κόλιερ εκδικήθηκε το θάνατο του αδελφού του, πυροβολώντας τον Κόλμπι Μαρκίς στο κεφάλι. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, είχε ακολουθήσει υποδείξεις από δημοσίευση στα social media.

Στις 19 Απριλίου, στην περιοχή Ντεσότο του Τέξας, ο Καμράν Κόλιερ έπεσε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του από τους πυροβολισμούς αγνώστου άντρα. Ο 19χρονος Καμράν πάλεψε κόντρα στα τραύματα του για σχεδόν 3 μέρες, όμως δεν τα κατάφερε και τελικά υπέκυψε. Ο μεγάλος αδελφός του, ορκίστηκε αμέσως εκδίκηση.

Κατά τη διάρκεια της υπαίθριας τελετής ταφής του αδελφού του, ο Κρίστοφερ Κόλιερ εντόπισε τον Κόλμπι Μαρκίς και με μια σφαίρα στο κεφάλι τον έριξε κάτω. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η αστυνομία της περιοχής για το έγκλημα, όλα ξεκίνησαν από το περιέχομενο σελίδων στα social media που ακολουθούσε ο Κρίστοφερ. Οι πληροφορίες που έλαβε, τον ώθησαν να σκοτώσει έναν άνθρωπο που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το έγκλημα του αδελφού του.

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Κάμραν Κόλιερ, ένας άντρας με μαλιά ράστα και γκρι φόρμα, παραμένει ελεύθερος. Ο Κόλμπι Μαρκίς έκανε το λάθος να μοιάζει εμφανισιακά με τον δολοφόνο του Κόλιερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα