ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο – Διευθύντρια σχολείου χτυπάει με ξύλο 6χρονο κορίτσι

ΗΠΑ: Σοκαριστικό βίντεο – Διευθύντρια σχολείου χτυπάει με ξύλο 6χρονο κορίτσι

Στο βίντεο φαίνεται η διευθύντρια να χτυπάει επανειλημμένα το κορίτσι και να το διατάζει να παραμείνει ακίνητο. Το αποτρόπαιο θέαμα κατέγραψε η μητέρα του κοριτσιού.

Ένα σοκαριστικό βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα δείχνει τη διευθύντρια ενός δημοτικού σχολείου στη Φλόριντα να χτυπάει με απίστευτο μένος ένα κοριτσάκι ηλικίας 6 ετών.

Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο που κατέγραψε η μητέρα της μαθήτριας, η Μελίσα Κάρτερ, διευθύντρια του Κεντρικού Δημοτικού Σχολείου στο Clewiston, χτυπάει με ένα κομμάτι ξύλο αρκετές φορές, το μικρό κορίτσι.

“Χτύπησε την κόρη μου με απίστευτη αγριότητα. Εγώ δεν την έχω χτυπήσει ποτέ μου”, δήλωσε σε δημοσιογράφους η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με το NYpost.

Η μητέρα, που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι την κάλεσαν από το σχολείο στις 13 Απριλίου επειδή η κόρη της είχε προκαλέσει μία ζημιά αξίας 50 δολαρίων σε υπολογιστή.

Η γυναίκα έσπευσε στο σχολείο για να πληρώσει το ποσό και φτάνοντας στο γραφείο της διευθύντριας αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα: την εκπαιδευτικό να χτυπάει την κόρη της.

Η μητέρα του κοριτσιού συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε κάμερα στο δωμάτιο οπότε αποφάσισε να καταγράψει το σκηνικό κρυφά με το κινητό της. “Κανείς δεν θα με πίστευε διαφορετικά. Θυσίασα την κόρη μου, ώστε να καταλάβουν όλοι οι γονείς τι συμβαίνει σε αυτό το σχολείο”, είπε.

Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Clewiston δήλωσε ότι διερευνεί το συμβάν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα