ΗΠΑ: Την απήγαγαν στα 6 και ξαναείδε τη μητέρα της 14 χρόνια μετά

ΗΠΑ: Την απήγαγαν στα 6 και ξαναείδε τη μητέρα της 14 χρόνια μετά
Youtube/WFTV Channel 9

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της κάποτε 6 ετών Jacqueline, η οποία ξαναείδε τη μητέρα της ύστερα από 14 χρόνια.

Την επανένωση μιας απαχθείσας με τη μητέρα της, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, ανακοίνωσε Αστυνομικό Τμήμα στη Φλόριντα, τη Δευτέρα (13/09). Το κορίτσι είχε απαχθεί το 2007 όταν ήταν μόλις 6 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 2 Σεπτεμβρίου το αστυνομικό τμήμα δέχθηκε κλήση από τη μητέρα της, Angelica Vences-Salgado, η οποία ενημέρωσε τις αρχές πως η χαμένη κόρη της, Jacqueline Hernandez, επικοινώνησε μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εξαφανισμένη κόρη, πληροφόρησε τη μητέρα της πως βρίσκεται στο Μεξικό και της ζήτησε να τη συναντήσει στις 10 Σεπτεμβρίου στο συνοριακό σταθμό του Λαρέντο στο Τέξας.

Η αστυνομία συντονίστηκε με κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες, προκειμένου να στηθεί επιχείρηση εντοπισμού της 20χρονης. Στις 10 Σεπτεμβρίου το κορίτσι εντοπίστηκε στα σύνορα του Λαρέντο.

Βάσει των στοιχείων που παρείχε στην αστυνομία, η Angelica και η αστυνομία της Φλόριντα, επιβεβαιώθηκε πως πράγματι το νεαρό κορίτσι ήταν η Jacqueline Hernandez που είχε απαχθεί το 2007.

Το χαμένο παιδί της Angelica κατάφερε να επανασυνδεθεί με τη μητέρα της 14 χρόνια μετά, έχοντας φθάσει πλέον τα 20 έτη.

Η Αστυνομία της Φλόριντα, όπως αναφέρει το CNN, σχολίασε πως επρόκειτο για μια υπόθεση “παράδειγμα” ως προς το τι μπορεί να επιτευχθεί όταν συνεργάζονται μεταξύ τους πολλές υπηρεσίες. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αρχές από το τμήμα ερευνών της εσωτερική ασφάλειας, οι υπηρεσίες του τελωνείου των ΗΠΑ και της προστασίας συνόρων καθώς και το αστυνομικό τμήμα του Λαρέντο.

“Μαζί, οι ομάδες μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν πολλαπλασιαστή δυνάμεων και να συνδράμουν στην επανένωση του θύματος απαγωγής με τη μητέρα του ύστερα από 14 χρόνια”, δήλωσε ο επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος στη Φλόριντα, Charles Broadway.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα