ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες από πυρά στo Τενεσί

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες από πυρά στo Τενεσί
Αστυνομία στις ΗΠΑ AP Photo/Damian Dovarganes

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίσθηκαν, μετά από πυροβολισμούς κοντά σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Τσατανούγκα του Τενεσί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 τραυματίσθηκαν από πυροβολισμούς κοντά σε μπαρ στην Τσατανούγκα του Τενεσί, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (05/06) η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά και ένας υπέκυψε στα τραύματά του αφού επλήγη από ένα όχημα, καθώς έτρεχε για να απομακρυνθεί από το σημείο των πυροβολισμών.

Όπως μεταδίδει το usnews, οι αστυνομικοί απάντησαν σε μια αναφορά για πυροβολισμούς στη λεωφόρο McCallie κοντά σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου -κατά την άφιξή τους- βρήκαν πολλά τραυματισμένα άτομα.

«Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τι ακριβώς συνέβη και τι οδήγησε σε αυτό», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Τρεις από τους τραυματίες χτυπήθηκαν από οχήματα καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν, δήλωσαν αξιωματούχοι του Τενεσί, προσθέτοντας ότι η κατάσταση μερικών από τους τραυματίες παραμένει κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στη μέρα είχαμε ένα ακόμη θανατηφόρο επεισόδιο με πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, όπου τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη μέση του δρόμου στη Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα