ΗΠΑ: Ο ρατσισμός την κράτησε στη θέση της, όχι όμως το zoom στην τουαλέτα

ΗΠΑ: Ο ρατσισμός την κράτησε στη θέση της, όχι όμως το zoom στην τουαλέτα
DailyMail

Την παραίτησή της υπέγραψε μία σύμβουλος εκπαίδευσης στο Νιου Τζέρσει έπειτα από μία άκρως ντροπιαστική εμπειρία που έζησε. Το ρατσιστικό παρελθόν της στην επαγγελματική της καριέρα.

Σε αναγκαστική παραίτηση προχώρησε μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσι, όταν κατά τη διάρκεια δημόσιας τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom κατέγραψε καταλάθος τον εαυτό της την ώρα που έκανε την ανάγκη της στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με τη DailyMail η Φράνσις Κοτζέλτζα παραιτήθηκε από το συμβούλιο εκπαίδευσης του Χάκενσακ για το ντροπιαστικό λάθος της τη Δευτέρα το βράδυ, όταν αποφάσισε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, όπου συμμετείχαν περίπου 150 άτομα -μεταξύ των οποίων και μαθητές-, να πάρει μαζί της στην τουαλέτα το λάπτοπ της. Η γυναίκα είχε ξεχάσει την κάμερα ανοιχτή, με αποτέλεσμα να μεταδώσει λάιβ την εικόνα της να “ξαλαφρώνει”.

Η παραίτησή της ανακοινώθηκε την Τρίτη, ενώ έχει προθεσμία έως τις 29 Ιανουαρίου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κοτζέλτζα απασχολεί τα μίντια. Τον περασμένο χρόνο η ίδια είχε δηλώσει “αηδιασμένη και τρομοκρατημένη” από έναν νέο νόμο που επέβαλε τη διδασκαλία της ιστορίας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Η ίδια μάλιστα είχε χαρακτηρίσει “αποτρεπτικό” το συγκεκριμένο νόμο.

“Ως γονιός έχω κάθε δικαίωμα να μην επιτρέψω στο παιδί μου να συμμετάσχει σε κάτι που θεωρώ ακατάλληλο ως μέρος του προγράμματος σπουδών”, είχε δηλώσει. Συμπληρώνοντας το εξής: “Πιστεύω ότι οι συζητήσεις περί σεξουαλικότητας πρέπει να γίνονται μόνο μέσα στο σπίτι μεταξύ των παιδιών και των γονέων”.

Τα εν λόγω σχόλια, για τα οποία αργότερα ζήτησε συγγνώμη, πυροδότησαν την οργή πολλών γονέων, οι οποίοι απαιτούσαν την παραίτησή της.

Η εκπαιδευτικός είχε εξοργίσει ακόμα τους γονείς το περασμένο καλοκαίρι, όταν έκανε αποχή από ένα ψήφισμα του σχολείου που ζητούσε από τα σχολεία να οργανώσουν αντιρατσιστικές καμπάνιες.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα