Ισπανία: Πλημμύρισε συρμός του μετρό στη Μαδρίτη λόγω της κακοκαιρίας – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ισπανία: Πλημμύρισε συρμός του μετρό στη Μαδρίτη λόγω της κακοκαιρίας – Βίντεο
PRINTSCREEN

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Ισπανία, όπου σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις. Βίντεο από τη στιγμή που συρμός του μετρό στη Μαδρίτη πλημμυρίζει από την καταιγίδα.

Έντονα καιρικά φαινόμενα “χτυπούν” -πέραν της χώρας μας- και την Ισπανία, από τα οποία τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ δύο ακόμη αγνοούνται.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα είναι ένα από τα βίντεο που δείχνουν συρμό του μετρό στη Μαδρίτη να πλημμυρίζει ενώ βρίσκεται εν κινήσει.

Αρκετές γραμμές του μετρό έκλεισαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά η κυκλοφορία στην πλειονότητά τους αποκαταστάθηκε λίγο αργότερα.

Οι καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν κυρίως τις περιφέρειες της Μαδρίτης και της Καστίλλης-Λα-Μάντσα, νότια της πρωτεύουσας. Δρόμοι και σιδηροδρομικές γραμμές έκλεισαν, ενώ σπίτια πλημμύρισαν.

Η ένταση των βροχοπτώσεων μειώθηκε τη Δευτέρα (4/8), με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να υποβιβάζει το επίπεδο του συναγερμού στο κίτρινο, από το πορτοκαλί και το κόκκινο που ήταν την Κυριακή (3/9), σε επτά περιφέρειες, μεταξύ των οποίων εκείνες της Μαδρίτης, της Καστίλλης-Λα-Μάντσα, της Καταλονίας, των Βαλεαρίδων νήσων και της Χώρας των Βάσκων.

Οι αρχές της Μαδρίτης ζήτησαν από τον πληθυσμό να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, την Κυριακή (3/9), οι κάτοικοι των πληττόμενων περιοχών έλαβαν στα κινητά τους προειδοποιητικό μήνυμα, που τους προέτρεπε να μην χρησιμοποιούν τα οχήματά τους και να παραμείνουν στα σπίτια τους

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα