Ισραήλ: Η στιγμή της επίθεσης από τη Χαμάς – Συγκλονιστικά βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ
Μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ AP

Δεύτερο κύκλο επίθεσης εξαπέλυσε η Χαμάς καθώς εκτόξευσε 150 ρουκέτες κατά του Τελ Αβίβ, κλιμακώνοντας ακόμη περισσότερο τη σύγκρουση με τις ισραηλινές δυνάμεις.

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται διαρκώς και τις επιθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση Χαμάς εξαπέλυσε δεύτερο γύρο επίθεσης, αφού ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε 150 ρουκέτες κατά του Τελ Αβίβ. Εκτός από το Τελ Αβίβ, αναφέρθηκαν ακόμα τέσσερα πλήγματα πυραύλων στο κεντρικό Ισραήλ: στο Χολόν, το Μπατ Γιαμ και το Γκιβαταγιίμ.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, ένα κτίριο στο Τελ Αβίβ κατέρρευσε από πλήγματα με ρουκέτες και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η νέα επίθεση, όπως αναφέρει η Χαμάς, ήταν απάντηση στις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που προηγήθηκαν νωρίτερα, που χτύπησαν πολλά κτίρια στο κέντρο της πόλης της Γάζας, συμπεριλαμβανομένου ενός 11όροφου που ονομάζεται «Πύργος της Παλαιστίνης».

Παράλληλα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην Χαμάς, ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν το σπίτι του επικεφαλής της Χαμάς, του Γιεχία Αλ Σινουάρ, στο Χαν Γιουνίς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα