Ιταλία: Υπόδικος για ομαδικό βιασμό ο γιος του Μπέπε Γκρίλο

Ιταλία: Υπόδικος για ομαδικό βιασμό ο γιος του Μπέπε Γκρίλο
Ο Μπέπε Γκρίλο σε ομιλία το 2018 2021 Gregorio Borgia/AP

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα ξεκινήσει η δίκη του Τσίρο Γκρίλο, γιου του ιδρυτή του κινήματος των Πέντε Αστέρων, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε ομαδικό βιασμό μιας νεαρής σε σπίτι της οικογένειάς του.

Ο Τσίρο Γκρίλο, γιος του ιδρυτή του κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο, παραπέμφθηκε σε δίκη για ομαδικό βιασμό μιας Ιταλονορβηγίδας κοπέλας, πριν δυο χρόνια στην Σαρδηνία. Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκαν σε δίκη και άλλοι τρεις νέοι, φίλοι του Τσίρο Γκρίλο. Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 16 Μαρτίου 2022.

Ο βιασμός, σύμφωνα με την κοπέλα, έλαβε χώρα στο θερινό σπίτι της οικογένειας Γκρίλο στην Σαρδηνία, τον Ιούλιο του 2019.

Η συνήγορος του θύματος τόνισε ότι πέρα από την κατάθεση της νεαρής Ιταλονορβηγίδας, υπάρχει και μια σειρά από σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος των τεσσάρων κατηγορούμενων, συμπεριλαμβανομένων πολλών συνομιλιών τους.

Tόσο ο Γκρίλο, όσο και η κοπέλα που υπέβαλε την μήνυση, είναι είκοσι ενός ετών. Ο γιος του ιδρυτή των Πέντε Αστέρων, μέχρι τώρα επιμένει ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός και ότι δεν πρόκειται για βιασμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα