Ιταλία: Βγαίνει από τη ΜΕΘ ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος με το τελεφερίκ

Δυστύχημα μετά από πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία
Δυστύχημα μετά από πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία ITALIAN VIGILI DEL FUOCO FIREFIGHTERS / ASSOCIATED

Ο μικρός Έιταν βγαίνει από την εντατική. Είναι ο μόνος διασωθείς από την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ στην λίμνη Ματζιόρε. Σκοτώθηκαν οι γονείς του, οι προπαππούδες του και το 2χρονο αδερφάκι του.

Όπως έκαναν γνωστό οι γιατροί που τον παρακολουθούν, την Τρίτη (31/05) ο πεντάχρονος Έιταν πρόκειται να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Ρετζίνα Μαργκερίτα του Τορίνο, όπου εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες. Το μικρό αυτό παιδί είναι ο μόνος διασωθείς από την πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ στην λίμνη Ματζιόρε, η οποία σημειώθηκε 23 Μαΐου.

«Τόσο το τραύμα που φέρει στον θώρακα, όσο και εκείνο στην κοιλιακή χώρα, παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση», προσθέτει το ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου.

Ο Έιταν, κατά την δραματική πτώση της καμπίνας του τελεφερίκ σε ορεινή περιοχή κοντά στην λίμνη Ματζιόρε, έχασε την μητέρα, τον πατέρα του, το αδελφάκι του δυο ετών και τους προπαππούδες του. Δίπλα του, τώρα, βρίσκονται συνεχώς η θεία του και οι παππούδες του, οι οποίοι έφτασαν στην Ιταλία από το Ισραήλ. Μια ψυχολόγος, τέλος, συμβουλεύει τους συγγενείς του, σχετικά με το πώς και πότε θα πρέπει να του μιλήσουν για τις βαρύτατες απώλειες που υπέστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
SHARE:

24Media Network