Κακοκαιρία στην Ιταλία: Φέρετρα και τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα

Κατάρρευση τμήματος νεκροταφείου στην Κάτω Ιταλία
Κατάρρευση τμήματος νεκροταφείου στην Κάτω Ιταλία [email protected]

Τμήμα του νεκροταφείου της κωμόπολης Σαντ Άγκατα Ντέι Γκότι στην Κάτω Ιταλία κατέρρευσε λόγω κακοκαιρίας με αποτέλεσμα δεκάδες φέρετρα και τεφροδόχοι να καταλήξουν σε χαράδρα.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής καταγράφονται στην κωμόπολη της Κάτω Ιταλίας, Σαντ Άγκατα Ντέι Γκότι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης.

Η αύξηση της στάθμης του νερού σε παραπόταμο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νεκροταφείο της κωμόπολης είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα του κοιμητηρίου, με αποτέλεσμα περίπου 20 φέρετρα και 80 τεφροδόχοι να καταλήξουν σε χαράδρα.

ADVERTISING

Αύριο Παρασκευή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εφ' όσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ξεκινήσει η επανατοποθέτησή τους στο νεκροταφείο.

"Σεβόμαστε τον πόνο των συγγενών των νεκρών, αλλά ζητάμε κατανόηση και τη μέγιστη δυνατή συνεργασία απ΄όλους, χωρίς άδικη απόδοση ευθυνών", δήλωσε ο δήμαρχος του Σαντ Άγκατα Ντέι Γκότι, Σαλβατόρε Ρίτσιο.

Πολλοί από τους συγγενείς των νεκρών ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη στιγμή που κάτοικοι είχαν επισημάνει εδώ και καιρό τα προβλήματα στην περιοχή του νεκροταφείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία, Κακοκαιρία
SHARE:

24Media Network