Καλιφόρνια: Κογιότ επιτέθηκε σε κοριτσάκι στην παραλία – Συγκλονιστικές εικόνες

Καλιφόρνια: Κογιότ επιτέθηκε σε κοριτσάκι στην παραλία – Συγκλονιστικές εικόνες
Επίθεση κογιότ σε κοριτσάκι YouTube

Επίθεση από ένα κογιότ δέχθηκε μικρό κοριτσάκι στην ακτή παραλίας στη Νότια Καλιφόρνια. Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης.

Τρομακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε παραλία της Νότιας Καλιφόρνια, όταν ένα μικρό κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από ένα κογιότ, κοντά στην προβλήτα Huntington Beach Pier.

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα που είχε τοποθετηθεί στην ακτή, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το κογιότ επιτίθεται στο κοριτσάκι δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο ενώ εκείνο παίζει αμέριμνο στην ακτή.

Στη συνέχεια, το κογιότ φαίνεται να σέρνει το κοριτσάκι πάνω στην άμμο δαγκώνοντάς το, ενώ μετά από περίπου 14 βασανιστικά δευτερόλεπτα, μια γυναίκα γυρνάει το κεφάλι της και παρατηρεί την επίθεση, προσπαθώντας να τρομάξει το κογιότ, το οποίο τελικά τρέπεται σε φυγή.

Το παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να αναρρώνει.

Όπως αναφέρει μάλιστα η New York Post, αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο κογιότ στην παραλία Orange County, ωστόσο το κογιότ που επιτέθηκε στο κοριτσάκι δεν ήταν ανάμεσά τους, σύμφωνα με το KABC-TV.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα