Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό

Φρίκη: Κανίβαλοι πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό
Κανίβαλοι στην Ουκρανία

Το ακέφαλο σώμα του θύματος οδήγησε την αστυνομία της Ουκρανίας σε μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις που αποκαλύφθηκαν ποτέ στη χώρα. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πως έκοψαν κομματάκια και έφαγαν τον άτυχο άνδρα.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις πράξεις ενός πατέρα και του γιου του στην Ουκρανία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν και έφαγαν έναν πρώην αστυνομικό.

Το μακάβριο εύρημα χάρη στο οποίο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της αποτρόπαιας υπόθεσης ήταν το ακέφαλο σώμα του θύματος που βρέθηκε τυχαία σε ένα κελάρι, κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη Saltivka.

Όλες οι ενδείξεις από τα κοψίματα στο σώμα, συνηγορούσαν ότι πρόκειται για υπόθεση κανιβαλισμού. Ύστερα από έρευνα στα διαμερίσματα, η αστυνομία βρήκε και το κομμένο κεφάλι ενός άνδρα μέσα σε ένα κουτί, στο μπαλκόνι διαμερίσματος όπου ζουν ένας πατέρας με το γιο του.

Ο πατέρας τη στιγμή της σύλληψης

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν και συνελήφθησαν ημίγυμνοι μέσα στο διαμέρισμα. Όσο για το θύμα, πρόκειται για έναν πρώην αστυνομικό, 45 ετών, που είχε εξαφανιστεί από τις 4 Οκτωβρίου. Μάρτυρες δήλωσαν ότι εκείνη την ημερομηνία είδαν τον πατέρα και το γιο να πίνουν σε μπαρ μαζί με έναν τρίτο άνδρα, ο οποίος εικάζεται ότι ήταν και το θύμα.

Σύμφωνα με τις μόνες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές ως τώρα, δολοφόνησαν τον άνδρα κόβοντας το λαιμό του. Ο γιος ομολόγησε ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που πετσόκοβε κομμάτια από τα πλευρά και τα πόδια του θύματος, τα οποία και στη συνέχεια έψηναν πριν τα φάνε.

Ο γιος την ώρα της σύλληψης

Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι τα στοιχεία εναντίον των κατηγορουμένων είναι παραπάνω από αρκετά. Σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία, αν καταδικαστούν βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης 10 ετών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα