Καρολίν Φλακ: Είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονούσε “τόσο αιματηρά σαν ταινία τρόμου”

Καρολίν Φλακ: Είχε απειλήσει πως θα αυτοκτονούσε “τόσο αιματηρά σαν ταινία τρόμου”
Καρολίν Φλακ Instagram

"Η Κ. Φλακ έπρεπε να είχε λάβει επείγουσα ιατρική θεραπεία και ψυχιατρική φροντίδα", ισχυρίζονται άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο.

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή και το θάνατο της γνωστής παρουσιάστριας Καρολίν Φλακ, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, έρχονται στο φως.

Καρολίν Φλακ Instagram

Η 40χρονη πρώην παρουσιάστρια του δημοφιλούς ριάλιτι “The Love Island”, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, είχε προειδοποιήσει την αστυνομία πως θα αυτοκτονούσε “με πολύ αιματηρό τρόπο, σαν ταινία τρόμου” εάν δεχόταν κατηγορίες περί κακοποίησης του συντρόφου της, κατηγορίες που εν τέλει της αποδόθηκαν.

Η Κ. Φλακ, που αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμά της το Σάββατο, είχε συλληφθεί τον Δεκέμβριο αφού ο 27χρονος φίλος της, Lewis Burton, την είχε κατηγορήσει ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει χτυπώντας τον στο κεφάλι με λάμπα.

Ο Burton τότε είχε καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ζητώντας για βοήθεια. Οι Αρχές όταν έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν μέσα στα αίματα.

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε παραδεχθεί πως το έκανε και απείλησε πως θα αυτοκτονούσε η ίδια.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Φλακ δεν έπρεπε τότε να είχε συλληφθεί. “Έπρεπε να λάβει επείγουσα ιατρική θεραπεία και ψυχιατρική φροντίδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα