Καταδικάστηκε πατέρας που βίασε 1.370 φορές την κόρη του

Καταδικάστηκε πατέρας που βίασε 1.370 φορές την κόρη του

Σοκ στην Αυστρία, πατέρας κακοποιούσε επί χρόνια την ανήλικη κόρη του. Οι καταγγελίες έχουν επιβεβαιωθεί και από εξέταση DNA

Ένας πατέρας πέντε παιδιών κρίθηκε ένοχος σήμερα από δικαστήριο της Βιέννης επειδή βίαζε σχεδόν σε καθημερινή βάση, επί πολλά χρόνια, την ανήλικη κόρη του.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 40χρονο κατηγορούμενο σε κάθειρξη 7 ετών για "σοβαρή γενετήσια κακοποίηση ανηλίκου, αιμομιξία και κατάχρηση εξουσίας". Το θύμα, που σήμερα είναι 15 ετών, κατήγγειλε τον πατέρα στις αστυνομικές αρχές της Βιέννης τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο πατέρας της, Γερμανός υπήκοος, την κακοποίησε 1.370 φορές από το 2009, την εποχή που η οικογένεια ζούσε ακόμη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ο 40χρονος βίαζε σχεδόν καθημερινά την κόρη του η οποία γλίτωνε από τα χέρια του μόνο στις διακοπές και στις σχολικές εκδρομές.

Οι εξετάσεις DNA που έγιναν επιβεβαίωσαν τον ισχυρισμό της ανήλικης.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Βιέννης ωστόσο αφορά μόνο τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά το 2011, όταν η οικογένεια μετακόμισε στην Αυστρία.

Η δικηγόρος της 15χρονης, Σόνια Σέεντ, είπε ότι οι γερμανικές δικαστικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να ασκήσουν δίωξη σε βάρος του πατέρα για τους προηγούμενους βιασμούς.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network