“Κάτι δάγκωσε τον πισινό μου”: Αρκούδα επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα σε τουαλέτα

“Κάτι δάγκωσε τον πισινό μου”: Αρκούδα επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα σε τουαλέτα
Μαύρη αρκούδα Shutterstock

Να κάνει την ανάγκη της πήγε μια γυναίκα σε εξωτερική τουαλέτα σε απομονωμένη περιοχή της Αλάσκας, αλλά αυτό που συνέβη δεν το περίμενε με τίποτα.

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε μια γυναίκα στην Αλάσκα, καθώς δέχτηκε επίθεση από αρκούδα την ώρα που χρησιμοποιούσε μια εξωτερική τουαλέτα.

“Βγήκα έξω και πήγα στην τουαλέτα και αμέσως κάτι δάγκωσε τον πισινό μου καθώς καθόμουν”, δήλωσε η Shannon Stevens στο Associated Press. «Πετάχτηκα και ούρλιαξα όταν συνέβη”.

Η Stevens, ο αδελφός της και η φίλη του είχαν πάει με snowmobiles στην απομονωμένη γιούρτα του, στη νοτιοανατολική Αλάσκα.

Ο αδερφός της άκουσε τις κραυγές και πήγε στην εξωτερική τουαλέτα, περίπου 150 μέτρα μακριά από τη γιούρτα. Εκεί, βρήκε τη Shannon να φροντίζει την πληγή της. Αρχικά πίστευαν ότι είχε δαγκωθεί από σκίουρο ή βιζόν ή κάτι μικρό.

“Άνοιξα την τουαλέτα και υπήρχε ακριβώς εκεί ένα πρόσωπο αρκούδας στο επίπεδο του καθίσματος της τουαλέτας, κοιτάζοντας από την τρύπα, κατευθείαν εμένα”, είπε. “Απλώς έκλεισα το καπάκι όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είπα, υπάρχει μια αρκούδα εκεί, πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Και γυρίσαμε πίσω στη γιούρτα όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε”. “Αιμορραγούσα, αλλά δεν ήταν πολύ άσχημο”, είπε η Shannon.

Το επόμενο πρωί, βρήκαν ίχνη αρκούδων σε όλη την ιδιοκτησία, αλλά το ζώο είχε φύγει από την περιοχή. Υποθέτουν ότι η αρκούδα μπήκε μέσα στο κτίσμα μέσω ανοίγματος στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα