Κέβιν Σπέισι: Για πρώτη φορά στα δικαστήρια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Κέβιν Σπέισι: Για πρώτη φορά στα δικαστήρια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις
Ο Κέβιν Σπέισι Ο Κέβιν Σπέισι

Είναι η πρώτη ποινική υπόθεση για την οποία ο Σπέισι βρέθηκε στα δικαστήρια, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες. Αρνείται κάθε κατηγορία. Συνολικά τον έχουν καταγγείλει πάνω από 30 άνδρες.

Ο γνωστός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου της Μασαχουσέτης για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 18χρονου.

Ο νεαρός κατηγορεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Σπέισι όταν τον παρενόχλησε μέσα σε μπαρ κερνώντας τον ποτά. Σήμερα, ο Σπέισι έκατσε στο εδώλιο του περιφερειακού δικαστηρίου στο Νάντακετ, αφού του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες τον περασμένο μήνα. Ο ίδιος δηλώνει αθώος.

Είχε ζητήσει να μην εμφανιστεί αυτοπροσώπως ενώπιον των αρχών, με το αίτημά του να απορρίπτεται.

Σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, ο ηθοποιός απαγορεύεται να πλησιάσει τον νεαρό που τον κατηγορεί. Νέα ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου, στην οποία ωστόσο δεν είναι υποχρεωμένος να εμφανιστεί. Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο Σπέισι έμεινε σιωπηλός, καταθέτοντας μονάχα υπόμνημα στο οποίο εμμένει πως είναι αθώος. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να διατηρηθούν για έξι μήνες τα δεδομένα του κινητού του νεαρού και να επανεξεταστούν. Κατά την έξοδό τους από την αίθουσα, ο Σπέισι και οι δικηγόροι του επέλεξαν επίσης να μην προβούν σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των media.

Σύμφωνα με το Associated Press, αν καταδικαστεί για την υπόθεση που καταγγέλθηκε ένα χρόνο πριν, ο Σπέισι ενδέχεται να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε ετών.

Συνολικά, περισσότεροι από 30 άνδρες έχουν καταγγείλει ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Σπέισι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα