Κίνα: Γυναίκα έκοψε τα αυτιά του 5χρονου ανιψιού της

Κίνα: Γυναίκα έκοψε τα αυτιά του 5χρονου ανιψιού της

Στόχος της να τιμωρήσει τους γονείς του μετά από καβγά για κληρονομικό ζήτημα

Μια γυναίκα συνελήφθη στην κεντρική Κίνα με την κατηγορία ότι έκοψε τα αυτιά του 6χρονου ανιψιού της με ένα κουζινομάχαιρο, όπως μετέδωσαν το Σάββατο τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ζανγκ Τσιχούι, 35 ετών, κατηγορείται ότι έβγαλε το παιδί από το σπίτι της, στο χωριό Ουανγκχέ της επαρχίας Χουμπέι, το πήγε σε ένα σοκάκι και εκεί του έκοψε τα αυτιά και το τραυμάτισε στο σαγόνι με το μαχαίρι.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να του συγκολλήσουν το ένα από τα αυτιά του. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή και έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Times η επίθεση σε βάρος του παιδιού έγινε στις 28 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια μιας οικογνειακής συγκέντρωσης για τον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς. Αφορμή φέρεται να στάθηκε μια μακροχρόνια διένεξη που είχαν τα μέλη της οικογένειας για την οικοδόμηση και τον προσανατολισμό ενός εξ αδιαιρέτου σπιτιού.

Μια άλλη φρικιαστική επίθεση σε βάρος ενός παιδιού σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην επαρχία Σανσί, όταν μια γυναίκα φέρεται ότι έβγαλε τα μάτια του 6χρονου ανιψιού της για να εκδικηθεί τους γονείς του.

SHARE:

24Media Network