Φρίκη στην Κίνα: Οδηγός εκσκαφέα παρασύρει γυναίκα και τη θάβει ζωντανή

Φρίκη στην Κίνα: Οδηγός εκσκαφέα παρασύρει γυναίκα και τη θάβει ζωντανή

Ο οδηγός φέρεται να ήταν απασχολημένος με το κινητό του και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της άτυχης γυναίκας. Τη "φόρτωσε" στη δαγκάνα και σήκωσε μια μεγάλη ποσότητα χώματος.

Φρικτό θάνατο βρήκε μία εργάτρια σε εργοστάσιο της πόλης Γιντού στην Κίνα όταν ο χειριστής ενός εκσκαφέα δεν την είδε με αποτέλεσμα να την παρασύρει κατά λάθος και να τη θάψει ζωντανή. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η άτυχη γυναίκα στεκόταν μπροστά από τον εκσκαφέα, με τον οδηγό να μην φαίνεται πως έχει αντιληφθεί την παρουσία της. Ο οδηγός στη συνέχεια βάζει μπρος τη μηχανή και «φόρτωνει» την εργάτρια στη δαγκάνα, με την οποία δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνει μια μεγάλη ποσότητα χώματος.

Στη συνέχεια ο εκσκαφέας κατευθύνθηκε προς έναν κάδο και άδειασε τη γυναίκα και το χώμα που μετέφερε. Εργαζόμενοι που ήταν στον χώρο αντιλήφθηκαν το συμβάν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα, ωστόσο εκείνη κατέληξε.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο οδηγός του εκσκαφέα ήταν απασχολημένος με το κινητό του τηλέφωνο και γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της άτυχης εργάτριας.

Η τοπική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι το θύμα πέθανε από ασφυξία σύμφωνα με το Global News, που επικαλείται την Beijing News.

Προσοχή – Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα