Σέρβιρε κοκτέιλ σε νήπιο

Σέρβιρε κοκτέιλ σε νήπιο
© FOX 2 NEWS

Κοκτέιλ μαργαρίτα ήπιες ένα μωρό 15 μηνών σε εστιατόριο στις ΗΠΑ, μετά από λάθος του σερβιτόρου. Η μητέρα είδε το παιδί της να κοιμάται ξαφνικά και να ξυπνάει ιδιαίτερα χαρούμενο. Αλλαγή πολιτικής προανήγγειλε η ιδιοκτήτρια

Η ιδιοκτήτρια εταιρία της αλυσίδας εστιατορίων Applebee's ανακοίνωσε ότι ξεκινάει άμεσα την επανεκπαίδευση των υπαλλήλων της ανά τις ΗΠΑ επειδή ένας σερβιτόρος σε υποκατάστημα του Ντιτρόιτ σέρβιρε κατά λάθος αλκοόλ σε ένα νήπιο.

Η εταιρία, η οποία εδρεύει στην Καλιφόρνια, DineEquity, ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει και τον τρόπο που σερβίρει χυμούς σε ανήλικους για μειωθούν οι πιθανότητες να γίνει λάθος και να σερβιριστεί χυμός ανάμεικτος με αλκοόλ σε νήπια.

Την Παρασκευή, η Τέιλορ Ντιλ-Ρις πήγε σε ένα Applebee's στην περιοχή Mάντισον Χάϊτς του Mίσιγκαν, όπου, μεταξύ άλλων, παρήγγειλε χυμό μήλου για τον μόλις 15 μηνών γιό της Ντομινίκ.

Σέρβιρε κοκτέιλ σε νήπιο

Αυτό που τελικά ήπιε το νήπιο ήταν... κοκτέιλ μαργαρίτα.

Η μητέρα του δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WDIV ότι αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν ο Ντομινίκ "έγειρε το κεφάλι του στο τραπέζι, αποκοιμήθηκε και μετά από λίγο ξύπνησε δείχνοντας πολύ χαρούμενος".

SHARE:

24Media Network