Κόμπι Μπράιαντ: Σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας η δημοσιογράφος της Washington Post

Κόμπι Μπράιαντ: Σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας η δημοσιογράφος της Washington Post
Felicia Sonmez Fox News

Η Felicia Sonmez, πολιτική ρεπόρτερ της Washington Post, έχασε τη θέση της, ύστερα από δημοσίευση της στο Twitter σχετικά με την υπόθεση βιασμού που εμπλεκόταν ο NBAερ.

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την είδηση της συντριβής του ελικοπτέρου που επέβαινε ο μεγάλος παίκτης του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, όταν δημοσιογράφος της Washington Post ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα ρεπορτάζ σε βάρος του.

Η Felizia Sonmez δημοσίευσε ένα άρθρο της “Daily Beast”, το οποίο εξιστορούσε την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορούνταν ο Κόμπι Μπράιαντ.

Σε επόμενα tweets ανέφερε πως είναι “καθήκον” της να “ανοίγει τα μάτια του κόσμου”, ενώ ισχυρίστηκε ότι εξαιτίας του post της έλαβε θανατικές απειλές. “Κάθε δημόσιο πρόσωπο οφείλει να μένει στη μνήμη του κόσμου στην ολότητά του”, σχολίασε ως αιτιολόγηση της δημοσίευσής της, σύμφωνα με το Fox News.

Η Sonmez τελικά διέγραψε τις δημοσιεύσεις, όμως ο εργοδότης της δεν ήταν ευχαριστημένος και τελικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Όπως σχολίασε η Tracy Grant αρχισυντάκτρια της Washington Post, στο “Fox News”, “Η δημοσίευση της Sonmez, πέρα από το ότι αποτελούσε παράβαση της πολιτικής της εφημερίδας, μείωνε την δουλειά και την υπόληψη των συναδέλφων της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα