Κορονοϊός: Aπαγόρευση κυκλοφορίας σε Μέκκα και Μεδίνα

Τόσο στη Μέκκα όσο και στη Μεδίνα ισχύει πλέον το μέτρο της 24ωρης απαγόρευσης κυκλοφορίας ελέω της πανδημίας του COVID-19, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας. (Dalati Nohra/Lebanese Government via AP)
Τόσο στη Μέκκα όσο και στη Μεδίνα ισχύει πλέον το μέτρο της 24ωρης απαγόρευσης κυκλοφορίας ελέω της πανδημίας του COVID-19, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας. AP

Τόσο στη Μέκκα όσο και στη Μεδίνα ισχύει πλέον το μέτρο της 24ωρης απαγόρευσης κυκλοφορίας ελέω της πανδημίας του COVID-19, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

Η Σαουδική Αραβία επέβαλε 24ωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Μέκκα και τη Μεδίνα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, επεκτείνοντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση της ταχείας διασποράς του κορονοϊού, ο οποίος έχει προσβάλει περισσότερους από 1.700 ανθρώπους και έχει σκοτώσει 16.

Στην ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι σε βασικές υπηρεσίες και μετακινήσεις προκειμένου οι κάτοικοι να αγοράζουν τρόφιμα και να έχουν πρόσβαση στην ιατρική φροντίδα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ίσχυε νωρίτερα από τις 15.00 έως τις 6.00 της επομένης.

ADVERTISING

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network