Κορονοϊός: Διάσημος χορευτής μπαλέτου δίνει δωρεάν μαθήματα μέσω Instagram

Κορονοϊός: Διάσημος χορευτής μπαλέτου δίνει δωρεάν μαθήματα μέσω Instagram

Ο χορευτής μπαλέτου, Φερνάντο Μοντάνιο, δεν μπορεί να πάρει μέρος σε παραστάσεις έχοντας πέσει θύμα του κορονοϊού, ωστόσο βρίσκει χρόνο στο διάστημα που είναι σε καραντίνα να προσφέρει δωρεάν μαθήματα χορού μέσω Instagram.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ένα μέρος που θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται ο Φερνάντο Μοντάνιο αυτή την περίοδο είναι η Βασιλική Όπερα στο Λονδίνο, με τον Κολομβιανό διάσημο χορευτή μπαλέτου να έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις μεταξύ των οποίων στον Καρυοθραύστη και στην Ωραία Κοιμωμένη.

Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, με τον κορονοϊό να απειλεί τις ζωές μας και την παγκόσμια υγεία και να μας έχει κλείσει όλους στο σπίτι και τον Μοντάνιο να βλέπει και αυτός τις παραστάσεις που ήταν να παίξει, να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Αυτό πάντως δεν είναι αρκετό για να του κόψει τα φτερά, με τον Κολομβιανό χορευτή να ξεκουράζεται στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την περίοδο της καραντίνας και να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Instagram για να έχει καθημερινή επαφή με τους followers του, παραδίδοντας μαθήματα χορού.

Είτε κλασικού είτε μοντέρνου, με τον Μοντάνιο να ανεβάζει ακόμα και video που κάνει χορευτικό σε τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σημειώνεται πως ο Μοντάνιο έχει γεννηθεί σε μία ιδιαίτερη βίαιη γειτονιά της Κολομβίας, στο Κάλι, ενώ ο ίδιος είναι πολύ γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Δείτε τον Φερνάντο Μοντάνιο σε χορευτική δράση:

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα