Κορονοϊός - Ιταλία: Η Amazon ανακοίνωσε ότι δύο εργαζόμενοί της έχουν μολυνθεί

Έλεγχος για κρούσματα κορονοϊού
Έλεγχος για κρούσματα κορονοϊού AP

"Στηρίζουμε τους εργαζόμενούς μας που έχουν επηρεαστεί από τον κορονοϊό και τώρα έχουν τεθεί σε καραντίνα", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η εταιρεία Amazon.com ανακοίνωσε αργά χθες Κυριακή το βράδυ ότι δύο εργαζόμενοί της στο Μιλάνο της Ιταλίας έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό και έχουν τεθεί σε καραντίνα.

«Στηρίζουμε τους εργαζόμενούς μας που έχουν επηρεαστεί και οι οποίοι βρίσκονταν στο Μιλάνο και τώρα έχουν τεθεί σε καραντίνα», δήλωσε ο Νταν Περλέτ εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών λιανικών πωλήσεων επεσήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί για εργαζόμενούς της στις ΗΠΑ που να έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό.

Την Παρασκευή η Amazon συνέστησε στους εργαζόμενούς της να αποφεύγουν τα μη απαραίτητα ταξίδια τόσο εντός ΗΠΑ όσο και το εξωτερικό. Επίσης η εταιρεία επιβεβαίωσε χθες ότι θα κάνει κάποιες από τις συνεντεύξεις με υποψήφιους εργαζόμενους μέσω βίντεο και όχι πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι ΗΠΑ εξέδωσαν νέα ταξιδιωτική οδηγία προς τους πολίτες τους το Σάββατο, συστήνοντάς τους να μην ταξιδεύουν στις επαρχίες Λομβαρδία και Βένετο της Ιταλίας εξαιτίας της επιδημίας covid-19.


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Ιταλία, Amazon, Covid-19
SHARE:

24Media Network