Κορονοϊός – Ιταλία: Ο Νέστα προπονεί την ομάδα του διαδικτυακά

Κορονοϊός – Ιταλία: Ο Νέστα προπονεί την ομάδα του διαδικτυακά
Προπόνηση μέσω Internet για την ομάδα της Φροζινόνε

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται μέχρι τις 13 Απριλίου οι ομάδες να συγκεντρώνονται για προπονήσεις, με τον Αλεσάντρο Νέστα να βρίσκει τη λύση.

Ο κορονοϊός συνεχίζει ακάθεκτος τη φονική του δράση στην Ιταλία και οι άνθρωποι στη γειτονική χώρα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον περιορίσουν. Ένα από τα μέτρα μάλιστα που ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/4) ο Τζουζέπε Κόντε έχει να κάνει και με τον αθλητισμό αφού ξεκαθάρισε πως μέχρι και τις 13 Απριλίου “αναστέλλονται οι προπονήσεις των ομάδων και δεν τους επιτρέπεται να αθλούνται στις εγκαταστάσεις των αθλητικών σωματείων”.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας ξεκαθάρισε πως “οι αθλητές θα μπορούν να αθλούνται στο σπίτι ατομικά” και αυτό το γεγονός έχει κάνει τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών ομάδων ιδιαίτερα εφευρετικούς.

Ένα τέτοιο παράδειγμα που είδε το φως της δημοσιότητας είναι και η Φροζινόνε που αγωνίζεται στην Serie B (δεύτερη κατηγορία) τη φετινή σεζόν, με τον προπονητή της Αλεσάντρο Νέστα να χρησιμοποιεί video-κλήση για να πραγματοποιήσει ομαδική προπόνηση, με τον κάθε παίκτη του να εργάζεται από το σπίτι υπό την διαδικτυακή επίβλεψή του.

“Η προπόνηση της ημέρας… Είμαστε στο σπίτι αλλά δεν σταματάμε. Ευχαριστώ παιδιά και δύναμη στην Φροζινόνε”, ήταν το σχόλιο που έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός των Λάτσιο και Μίλαν, συνοδεύοντας το σχετικό video που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sessione giornaliera…stiamo a casa ma non molliamo! Grazie ragazzi e Forza Frosinone @frosinonecalcio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Nesta (@nesta) στις

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα