Κορονοϊός-Κροατία: Κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για δύο εβδομάδες

Κορονοϊός-Κροατία: Κλειστά όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για δύο εβδομάδες
Κλειστό σχολείο στην Αμερική (φωτογραφία αρχείου) AP

Η Κροατία με 31 επιβεβαιωμένα κρούσματα προβαίνει σε κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τις 16 Μαρτίου για δυο εβδομάδες, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργού Αντρέι Πλένκοβιτς.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου αναστέλλεται η λειτουργία των νηπιαγωγείων, των σχολείων και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων για δύο εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας της χώρας.

«Από τη Δευτέρα δεν θα γίνουν μαθήματα σε δημοτικά σχολεία, σε γυμνάσια, λύκεια, καθώς και στα πανεπιστήμια για περίοδο δύο εβδομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ειδικό κανάλι του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού HRT και του τηλεοπτικού καναλιού Sport TV. Για τους μαθητές των υπολοίπων βαθμίδων εκπαίδευσης, τα μαθήματα θα γίνονται και αυτά εξ αποστάσεως, με τη χρήση του διαδικτύου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα