Κορονοϊός: Το ξεχωριστό “ευχαριστώ” της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές

Κορονοϊός: Το ξεχωριστό “ευχαριστώ” της οικογένειας Αντετοκούνμπο σε γιατρούς και νοσηλευτές
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο AP Photo/Nick Wass

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του θέλησαν μέσω Twitter να ευχαριστήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που μάχονται κατά του κορονοϊού.

Γιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πιο σκληρής μάχης που έχουν δώσει ποτέ, κόντρα στον κορονοϊό, και σε αυτή τη μάχη έχουν πάνω από 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη να τους υποστηρίζουν και να τους εμψυχώνουν.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλησε μάλιστα να στείλει το δικό της ιδιαίτερο ευχαριστώ στους “νέους ήρωες”, όπως αποκαλεί τους γιατρούς και τους νοσοκόμους, τονίζοντας μάλιστα στο ίδιο μήνυμα το χρέος που έχει ο καθένας από εμάς. Να μείνει σπίτι για να κάνουμε “το έργο των ηρώων πιο εύκολο”.

“Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσιας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο.

Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή που έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στο Twitter.


Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Giannis είχε προβεί σε μία εξαιρετική κίνηση, δωρίζοντας 10.000 μάσκες στο δήμο Ζωγράφου στη μεγάλη μάχη κατά του κορονοϊού.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version