Κριμαία: Τρεις νεκροί από την έκρηξη σε γέφυρα – Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του φορτηγού

Κριμαία: Τρεις νεκροί από την έκρηξη σε γέφυρα – Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του φορτηγού
Έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας AP Photo

Τα πτώματα τριών ανθρώπων ανασύρθηκαν από το νερό, μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε στη γέφυρα της Κριμαίας. Τα πρώτα στοιχεία για τον οδηγό του φορτηγού που εξερράγη. Βίντεο δείχνει τους Ρώσους να ελέγχουν το φορτηγό.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την έκρηξη που σημειώθηκε στη γέφυρα του Κερτς, η οποία ενώνει Ρωσία και Κριμαία.

Την ανακοίνωση έκανε η Ερευνητική Επιτροπή και πιθανότατα πρόκειται για δύο επιβάτες διερχόμενου αυτοκίνητου και για τον οδηγό του φορτηγού, το οποίο εξερράγη στη γέφυρα. Προς το παρόν, τα πτώματα δύο νεκρών ανδρών και μίας γυναίκας έχουν ήδη ανασυρθεί από τη θάλασσα.

Παράλληλα, η ταυτότητα του οδηγού του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας έχει ταυτοποιηθεί, ανέφερε η Ερευνητική Επιτροπή. Διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού -και πιθανότατα και οδηγός- είναι ένας κάτοικος του Κρασνοντάρ.

Οι αρχές ερευνούν τη διαδρομή του φορτηγού, ενώ αναζητούν στοιχεία και στον τόπο διαμονής του άνδρα.

Παράλληλα, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά του, βίντεο που φέρεται να δείχνει το φορτηγό που εξερράγη στη γέφυρα βλέπει στο φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο φαίνονται μέλη των ρωσικών αρχών εξετάζουν την καρότσα του φορτηγού.

Η γέφυρα – σύμβολο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί υποδομή καίριας σημασίας και σύμβολο της προσάρτησης της χερσονήσου της Ουκρανίας από τη Ρωσία.

Κατασκευάστηκε με μεγάλο κόστος με εντολή του Ρώσου προέδρου για να συνδέσει την χερσόνησο που προσαρτήθηκε με το ρωσικό έδαφος και χρησιμεύει κυρίως για τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού για τον ρωσικό στρατό που επιχειρεί στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα