Lana Rhoades: Η πρώην πορνοστάρ έκανε παιδί με αστέρα του NBA

Lana Rhoades: Η πρώην πορνοστάρ έκανε παιδί με αστέρα του NBA
Instagram

Παίκτης του NBA ο πατέρας του παιδιού της πρώην ηθοποιού ερωτικών ταινιών Lana Rhoades με τις "φήμες" να οργιάζουν.

Με παίκτη του NBA έκανε παιδί η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών, Lana Rhoades, όπως αποκάλυψε ο Logan Paul στο podcast του, Impaulsive.

Η ίδια η Rhoades που παραμένει πολύ δημοφιλής, εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει επισήμως τη ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της, Milo. Έχει αναφέρει πως ο πατέρας του μωρού, δεν θέλει να γίνει γνωστός.

Ωστόσο, στο νέο του επεισόδιο, ο Youtuber και μποξέρ, Logan Paul, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για αστέρα του NBA και “κατά λάθος” αποκάλυψε το όνομα, το οποίο ωστόσο δεν ακούγεται.

Η Lana Rhoades, μιλώντας τον Μάιο στο Raw Talk του Bradley Martyn, έλεγε πως μεγαλώνει μόνη της το παιδί της εν απουσία του βιολογικού πατέρα του. “Σέβομαι το γεγονός πως ο πατέρας του παιδιού δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του στο διαδίκτυο. Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στον γιο μου όταν μεγαλώσει. Η επιλογή του είναι να μην έχει κάποια σχέση με το παιδί, ούτε να το βλέπει, ούτε να παρέχει χρήματα, τίποτα. Σέβομαι την απόφαση και θέλω να διατηρήσω μια σχέση σεβασμού μαζί του, γιατί μπορεί μια μέρα ο Milo να μεγαλώσει και να πει “θέλω να γνωρίσω τον μπαμπά μου”.

Η Rhoades, ένα χρόνο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της, είχε αποκαλύψει πως είχε βγει ραντεβού με παίκτη των Brooklyn Nets, το οποίο όμως όπως είπε, “δεν πήγε καλά”. Δίνοντας στοιχεία για το ραντεβού, είχε πει ότι ο παίκτης στο ζώδιο είναι Ζυγός, με τον μόνο παίκτη των Nets που ήταν Ζυγός στο τότε ρόστερ τους να είναι ο Kevin Durant, όπως γράφει η ισπανική Marca.

Σε επεισόδιο επίσης του Two Girls, One Kitchen, η Lana είχε πει ότι το παιδί της είναι μεικτής φυλετικής καταγωγής και χρώματος, με άλλες φήμες να θέλουν ως πατέρα τον Blake Griffin.

Μάλιστα, η Rhoades διέψευσε τις φήμες ότι πατέρας είναι ο Mike Majlak, συμπαρουσιαστής του Logan Paul, λέγοντας πως παραμένουν στενοί φίλοι.

Θυμίζουμε ότι η πρώην πορνοστάρ έχει καταφερθεί εναντίον της βιομηχανίας πορνό ζητώντας να σβηστούν όλα τα βίντεο στα οποία συμμετέχει, από το διαδίκτυο. “Εάν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο τότε δεν θα έκανα τίποτα. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για κερδίσω την αξιοπρέπειά μου και τον σεβασμό των άλλων, έτσι ώστε ο κόσμος να με βλέπει διαφορετικά και πάλι”, είχε πει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα