Λας Βέγκας: Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στον μακελάρη την ώρα που πυροβολούσε

Λας Βέγκας: Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο στον μακελάρη την ώρα που πυροβολούσε

Τη στιγμή που οι σφαίρες ακούγονται να πέφτουν γύρω του, ένας Αμερικανός σηκώνει μεσαίο δάχτυλο προς το ξενοδοχείο από όπου έδρασε ο μακελάρης

Δεκάδες είναι τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα από το μακελειό στο Λας Βέγκας που είχε ως αποτέλεσμα 59 άτομα να χάσουν τη ζωή τους και εκατοντάδες να τραυματιστούν, όταν ο 64χρονος Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε πυροβολώντας προς το πλήθος που παρακολουθούσε φεστιβάλ μουσικής σε παρακείμενο χώρο.

Πρόκειται για την πιο πολύνεκρη ένοπλη επίθεση στην ιστορία των ΗΠΑ, ενώ σημειώνεται πως ο Στίβεν Πάντοκ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα, καταγράφεται ένας άνδρας που την ώρα των πυροβολισμών, σηκώνεται όρθιος με την μπύρα του ανά χείρας, και προτάσσει το μεσαίο δάχτυλο του προς το σημείο που βρίσκεται ο δράστης που πυροβολεί. Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός καθώς ακούγονται οι ριπές του όπλου, ενώ ο κόσμος προσπαθεί να προστατευθεί με κάθε τρόπο.

Τα πλάνα εξασφάλισε και έδωσε στη δημοσιότητα η Kyung Lah του CNN. Η ίδια κατάφερε να αποσπάσει και μία δήλωση από τον άνδρα ονόματι Shaun Hoff. Όπως ανέφερε ο ίδιος: “Βρισκόμουν στην τέταρτη σειρά μπροστά από τη σκηνή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, ήμασταν εγκλωβισμένοι. Μία γυναίκα δέχθηκε πυρά λίγο δίπλα μου, απλά περιμέναμε τις αρχές να δράσουν”.

Δείτε το περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα