Λευκορωσία: Σφοδρές επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την εμφάνιση Λουκασένκο με καλάσνικοφ

Λευκορωσία: Σφοδρές επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την εμφάνιση Λουκασένκο με καλάσνικοφ
Ο Λουκασένκο με όπλο AP

«Ο Λουκασένκο προφανώς τρελάθηκε, μοιάζει με έναν παράξενο άντρα στο κέντρο του Μινσκ με ένα καλάσνικοφ», δήλωσε στέλεχος της αντιπολίτευσης.

Το στέλεχος της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας Μαρίγια Κολεσνίκοβα, η οποία είναι σύμμαχος της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης της χώρας Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια , επέκρινε έντονα τον πρόεδρο Αλεξάντερ Λουκασένκο για μια εμφάνισή του με έναν καλάσνικοφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

«Ο Λουκασένκο προφανώς τρελάθηκε, μοιάζει με μια κακή ταινία του Χόλιγουντ: ένας παράξενος άντρας στο κέντρο του Μινσκ με ένα καλάσνικοφ, περιστοιχισμένος από την ασφάλειά του», δήλωσε η Κολεσνίκοβα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Bild.

Όταν ρωτήθηκε αν οι διαδηλωτές φοβούνται τώρα, είπε: «Ο μόνος άνθρωπος που φαίνεται να φοβάται είναι ο Λουκασένκο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζεται με το καλάσνικοφ και τους άντρες της αστυνομικής μονάδας ΟΜΟΝ».

Όταν ρωτήθηκε για πόσο διάστημα πρέπει να διαρκέσουν οι διαμαρτυρίες για να παραιτηθεί ο Λουκασένκο, είπε: «Ό, τι κάνουμε είναι μια διαδικασία. Δεν θα συμβεί σε μια μέρα.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα