Live μετάδοση των προσγειώσεων αεροπλάνων στο Heathrow, εν μέσω της καταιγίδας Euinice

Live μετάδοση των προσγειώσεων αεροπλάνων στο Heathrow, εν μέσω της καταιγίδας Euinice
Οι επισκέπτες του livestreaming που γίνεται από το Heathrow, σχολιάζουν και τις επιδόσεις των πιλότων, που δοκιμάζονται. ΥοuTube

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν το live streaming με προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων από το Heathrow του Λονδίνου, ενώ είναι σε εξέλιξη μια από τις πιο σοβαρές καταιγίδες των τελευταίων ετών, στη Μεγάλη Βρετανία.

Το κανάλι Big Jet TV στο YouTube, μετέδωσε live προσγείωση αεροπλάνων στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, εν μέσω της καταιγίδας “Εunice” που πλήττει τη Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότεροι από 48.000 άνθρωποι παρακολουθούν το live streaming που έχει και ζωντανό σχολιασμό, με το κοινό να σχολιάζει επίσης, όσα βλέπει και τις επιδόσεις των πιλότων, οι οποίοι όπως θα δείτε, πραγματικά δοκιμάζονται.

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες έχουν προειδοποιήσει πως πρόκειται για μια από τις πιο σοβαρές καταιγίδες των τελευταίων ετών, με το Met Office να εκδίδει την σπάνια κόκκινη προειδοποίηση (για τις ακτές του Ντέβον, της Κορνουάλης και του Σόμερσετ, όπως και για τη νότια ακτή της Ουαλίας), για την Παρασκευή 18/2, από τις 05.00 έως τις 21.00.

Χαμηλότερη πορτοκαλί προειδοποίηση για άνεμο παραμένει σε ισχύ για την υπόλοιπη Ουαλία και το μεγαλύτερο μέρος της Αγγλίας μέχρι το Μάντσεστερ,

Οι πολίτες ενημερώθηκαν ότι οι ριπές μπορούν να φτάσουν και τα 144 χιλιόμετρα την ώρα, στη νοτιοδυτική Αγγλία και τη νότια Ουαλία. Τονίστηκε πως υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ζημιές σε σπίτια, ακυρώσεις δρομολογίων των τρένων και διακοπές στο ρεύμα, όπως ενδέχεται να κινδυνέψουν και ανθρώπινες ζωές, από τα ιπτάμενα συντρίμμια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα