LIVE Βίντεο: O Rémi Gaillard κλείστηκε στο κλουβί

default image

Το' πε και το' κανε ο Γάλλος κωμικός Rémi Gaillard, Δείτε LIVE εικόνα μέσα από το κέντρο φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στο οποίο κλείστηκε (Vid)

O Rémi Gaillard ξεκίνησε να ζει σαν αδέσποτο ζώο σε κέντρο φιλοξενίας, αρχής γενομένης από σήμερα.

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, καλεί το κοινό να κατεβάσουν την εφαρμογή του τυχερού παιχνιδιού bravoloto το οποίο και διαφημίζει χαρίζοντας την αμοιβή του στο κέντρο φιλοξενίας SPA του Montpellier.

Επίσης, ζητά από τον κόσμο να δώσει χρήματα για τα ζώα που διαμένουν εκεί, ή να τα υιοθετήσει. Ο Rémi έχει ανακοινώσει πως θα είναι μέσα στο κλουβί και θα μεταδίδει ζωντανή εικόνα, για “άγνωστη περίοδο”. Οι θεατές μπορούν να αντιδρούν στη live μετάδοση με emoticons. Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε, οι δωρεές αυξάνονται με τεράστια ταχύτητα, κάτι που δείχνει πως ο κόσμος ευαισθητοποιείται ήδη.

Όπως είχε αναφέρει ο Γάλλος κωμικός, μέσω social media: “Θα κλειδωθώ σε ένα κλουβί για αδέσποτα σκυλιά στο “SPA Montpellier Dog Shelter”, και θα είμαι μέσα σε αυτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θα βγω μόνο όταν υιοθετηθούν 300 ζώα από το κέντρο φιλοξενίας.

Η δεύτερη λύση για να βγω: Να μαζέψω 50.000 ευρώ μίνιμουμ και να βοηθήσω έτσι την οργάνωση προστασίας και φιλοξενίας των ζώων. Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά προκρίνω την ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα:

Χρησιμοποιήστε έναν χορηγό που θα δωρίσει μέρος των εσόδων του σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια”.

Σημειώνεται πως ήδη έχουν υιοθετηθεί 160 από τα 290 σκυλιά του SPA, μέσα στην πρώτη μέρα “εγκλεισμού”. Όλα τα συγχαρητήρια του πλανήτη, δικά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα