Μακ Μίλερ: 11 χρόνια φυλάκιση σε έναν από τους προμηθευτές του θανατηφόρου κοκτέιλ ναρκωτικών

Μακ Μίλερ: 11 χρόνια φυλάκιση σε έναν από τους προμηθευτές του θανατηφόρου κοκτέιλ ναρκωτικών
Μακ Μίλερ Owen Sweeney/Invision/AP

Σε 10 χρόνια και 11 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο 39 ετών Ryan Michael Reavis για την προμήθεια φαιντανύλης στον ράπερ Μακ Μίλερ, μια από τις ουσίες που τελικά οδήγησε στον θάνατό του από υπερβολική δόση.

Ένας προμηθευτής ναρκωτικών -από τους υπεύθυνους για τον θάνατο του ράπερ Μακ Μίλερ από υπερβολική δόση το 2018- καταδικάστηκε σε σχεδόν 11 χρόνια φυλάκιση σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο τη Δευτέρα.

Ο Ryan Michael Reavis, 39 ετών από την Αριζόνα, καταδικάστηκε συγκεκριμένα σε 10 χρόνια και 11 μήνες φυλάκισης αφού παραδέχτηκε την ενοχή του για την προμήθεια φαιντανύλης στον Μακ Μίλερ. Πρόκειται για έναν από τους τρεις άντρες που προμήθευσαν τον ράπερ με τα ναρκωτικά που τελικά επέφεραν και τον θάνατό του.

Ο 26 ετών ράπερ εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Οι έρευνες που διεξήχθησαν στην πορεία έδειξαν ότι ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση και συγκεκριμένα από τον συνδυασμό φαιντανύλης, κοκαΐνης και αλκοόλ.

Σε δήλωσή του στους The Times ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Reavis ανέφερε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα τραγική περίπτωση αφού ο πελάτης του ήταν εθισμένος και δεν ήξερε πως τα χάπια που προμήθευε περιείχαν φαιντανύλη.

“Ο Μακ Μίλερ αγαπήθηκε από τόσους πολλούς ανθρώπους. Πάλεψε με δαίμονες με πολλούς από τους οποίους ήταν αντιμέτωπος και ο Reavis καθόλη τη διάρκεια της ζωής του” είπε ενώ υπογράμμισε πως ο πελάτης του κατά τη διάρκεια της κράτησής του κατάφερε να ωριμάσει αλλά και να βρει τρόπους να τιμήσει τον Μακ Μίλερ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα