Μαντούρο: Ο Τσάβες επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή νοτιοαμερικανού πάπα

default image

Μήπως ο Ούγκο Τσάβες επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή ενός νοτιοαμερικανού πάπα; - διερωτάται ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας

Ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο δήλωσε ότι ο αποθανών πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες ίσως να επηρέασε τον Χριστό, ο οποίος οδήγησε τους καρδινάλιους στην επιλογή ενός λατινοαμερικανού πάπα.

“Γνωρίζουμε ότι ο κομαντάντε μας ανήλθε στους ουρανούς και βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστό”, δήλωσε ο διάδοχος του Τσάβες, που θα διεκδικήσει μία προεδρική θητεία στις εκλογές του επόμενου μήνα.

“Κάτι επηρέασε την επιλογή ενός νοτιοαμερικανού πάπα, κάποιος νεοαφιχθείς στο πλευρό του Χριστού που τού είπε: ‘Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα της Νότιας Αμερικής. (Ο Τσάβες) θα μπορούσε επίσης να συγκαλέσει ανά πάσα στιγμή μία συνταγματική συνέλευση στον παράδεισο για να αλλάξει την επί της γης Εκκλησία ώστε ο λαός, ο αληθινός λαός του Χριστού, να διοικεί τον κόσμο”, πρόσθεσε ο Νίκολας Μαντούρο.

Ο Ούγκο Τσάβες υπήρξε ευσεβής καθολικός και η πίστη του ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών καθώς αγωνιζόταν κατά του καρκίνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα