McDonald’s: Τον σκότωσε για μια μερίδα τηγανητές πατάτες

McDonald’s: Τον σκότωσε για μια μερίδα τηγανητές πατάτες
McDonald's AP

Ένας πελάτης πυροβόλησε υπάλληλο των McDonald's επειδή οι τηγανητές πατάτες που σέρβιρε στην μητέρα του ήταν κρύες. Ο 23χρονος περίπου πέντε μέρες μετά, υπέκυψε στα τραύματά του.

Νεκρός είναι ο υπάλληλος των McDonald’s που δέχτηκε πυροβολισμούς τη Δευτέρα (01/08), ύστερα από διαπληκτισμό με αφορμή μια μερίδα “κρύες τηγανητές πατάτες”, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Μπρούκλιν την Παρασκευή (05/08).

Ο 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν πέντε μέρες μετά το τραγικό συμβάν που εκτυλίχθηκε έξω από το κατάστημα της εταιρείας φαστ φουντ, στο οποίο εργαζόταν.

Η υπόθεση, χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο 20χρονος Μισέλ Μόργκαν, βρισκόταν ήδη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας και παράνομης κατοχής όπλου.

Το συμβάν έλαβε χώρα, την Δευτέρα (05/08) όταν ένας καβγάς άρχισε μεταξύ μιας γυναίκας και του 23χρονου εργαζομένου, επειδή οι τηγανητές πατάτες που της σέρβιρε ήταν κρύες.

Στο σημείο κατέφθασε ο 20χρονος γιος της γυναίκας μετά απο τηλεφώνημά της και ο διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντρών μεταφέρθηκε έξω από το κατάστημα.

Κάποια στιγμή ο γιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον υπάλληλο στο λαιμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα