Με επιτυχία η επέμβαση στον Μπερσάνι, μετά από εγκεφαλικό

Democratic Party secretary Pierluigi Bersani listens to a question at the foreign press club in Rome, Thursday, Dec. 13, 2012. Bersani said on Thursday that he is certain that Berlusconi will not win the upcoming elections. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Democratic Party secretary Pierluigi Bersani listens to a question at the foreign press club in Rome, Thursday, Dec. 13, 2012. Bersani said on Thursday that he is certain that Berlusconi will not win the upcoming elections. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Στο νοσοκομείο ο πρώην γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος της Ιταλίας. Υποβλήθηκε σε επέμβαση. Τι αναφέρουν οι γιατροί

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος, Πιερλουίτζι Μπερσάνι, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το πρωί της Κυριακής.

"Από τεχνικής απόψεως η επέμβαση πέτυχε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε εβδομήντα δυο ώρες για να μπορούμε να πούμε ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο", δήλωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου της πόλης Πάρμα στο οποίο εγχειρίστηκε ο Ιταλός πολιτικός.

"Δεν θεωρούμε πιθανό να υπάρξει κάποια μόνιμη βλάβη, αλλά ο κίνδυνος, τώρα, είναι να παρουσιαστεί ισχαιμία", τόνισε ο χειρουργός Ερμάννο Τζομπέλλι.

Την συμπαράσταση στην οικογένεια του Μπερσάνι και τις ευχές τους, θέλησαν να αποστείλουν, μεταξύ των άλλων, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο νέος επικεφαλής των "Δημοκρατικών" Ματτέο Ρέντσι.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network