Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και βγαίνουν διπλά ραντεβού

Μητέρα και κόρη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και βγαίνουν διπλά ραντεβού
instagram

Η 45χρονη Joleen Diaz και η 22χρονη κόρη της Meilani Parks μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές, βγαίνουν διπλά ραντεβού και γίνονται αποδέκτες πλήθους κολακευτικών σχολίων στο Instagram.

Την προσοχή των χρηστών του Instagram κέρδισε η συγκλονιστική ομοιότητα της 45χρονης Joleen Diaz, με την κόρη της, Meilani Parks ηλικίας μόλις 22χρονών.

Όπως πολλοί παρατήρησαν, οι δύο γυναίκες, παρά τα 24 χρόνια διαφοράς που τις χωρίζει μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές.

instagram

Η νεανική εμφάνιση της Joleen είναι αυτή που κερδίζει περισσότερο των ανθρώπων που τις συναντούν είτε από κοντά είτε μέσω τον social media, με τους περισσότερους να της λένε κολακευτικά σχόλια για το πόσο νεανική δείχνει, ρωτώντας την για το μυστικό της. Όμως, η ομοιότητα αυτή έχει φέρει τις δύο γυναίκες αντιμέτωπες ακόμη και με απροσδόκητους μπελάδες.

Instagram

Η Joleen που έχει χωρίσει από τον σύζυγό της και πατέρα της κόρης της εδώ και αρκετά χρόνια, αφηγείται πως συχνά δέχεται μηνύματα από αρκετά νεότερους άνδρες λόγω της εμφάνισής της, ενώ πολλοί από αυτούς αναφέρουν το προφίλ της, καθώς νομίζουν ότι είναι ψεύτικος λογαριασμός.

instagram


“Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ούτε κατά διάνοια να βγω με κάποιον που είναι αρκετά νέος για να είναι φίλος με την κόρη μου” είπε σε συνέντευξή της στο brightside.me, ενώ αποκάλυψε πως βγαίνουν συχνά διπλά ραντεβού μέχρι να βρουν, όπως είπαν, “το άλλο τους μισό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα