Moses J Moseley: Νεκρός από πυροβολισμό ηθοποιός που έπαιξε στο “Walking Dead”

Moses J Moseley: Νεκρός από πυροβολισμό ηθοποιός που έπαιξε στο “Walking Dead”
Moses J Moseley Instagram / @mosesmoseley

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία μόλις 31 ετών ο ηθοποιός Moses J Moseley, που είχε γίνει γνωστός από τη σειρά "Walking Dead" . Έφερε τραύμα από όπλο. Τι ερευνά η αστυνομία.

Πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών ο διάσημος ηθοποιός Moses J Moseley, ο οποίος είχε παίξει στην επιτυχημένη σειρά “Walking Dead” από το 2012 έως το 2015. Είχε γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως ένα από τα ζόμπι της Michonne.

Ο Moseley φέρεται να βρέθηκε νεκρός την περασμένη Τετάρτη (26/01) στην περιοχή Hudson Bridge στο Stockbridge της Τζόρτζια.

Ένα μέλος της οικογένειας του εκλιπόντος ηθοποιού ανέφερε ότι δεν είχαν νέα του από την προηγούμενη Κυριακή (23/01).

Τρεις ημέρες αργότερα, υπέβαλαν αναφορά για αγνοούμενο και επικοινώνησαν με το OnStar, το οποίο εντόπισε το αυτοκίνητό του. Τότε ήταν που βρέθηκε το σώμα του Moseley.

Η οικογένεια είπε ότι ο ηθοποιός φέρεται να πέθανε από πυροβολισμό, αλλά οι ερευνητές του Stockbridge εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση και δεν έχουν κάνει επίσημη δήλωση σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο θάνατος του Moseley διερευνάται ως πιθανή αυτοκτονία.

Σ ‘αγαπώ, είχαμε τόσα υπέροχα χρόνια φιλίας, μαζί πάντα περνούσαμε τόσο ωραία. Χαίρομαι που ήσουν μέρος της οικογένειάς μου για τόσο καιρό, απλά θα ήθελα να είχαμε περισσότερο χρόνο. Θα μου λείψεις”, έγραψε στο Instagram η μάνατζερ και φίλη του, Tabatha Minchew.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα