Εγκεμέν Μπαγίς: "Βάλε την εκεί που ξέρεις"

Εγκεμέν Μπαγίς: "Βάλε την εκεί που ξέρεις"

Μια αναφορά Ολλανδού ευρωβουλευτή στη λογοκρισία στην Τουρκία προκάλεσε την οργή του Εγκεμέν Μπαγίς. Δείτε πώς απάντησε ο Τούρκος υπουργός, στη θέα μιας... γελοιογραφίας (Vid)

Άναψαν τα αίματα στην  κοινή Κοινοβουλευτική Επιτροπής Τουρκίας-Ε.Ε μεταξύ του  Τούρκου υπουργού για θέματα της Ε.Ε Εγκεμέν Μπαγίς, και του Ολλανδού ευρωβουλευτή Μπάρι Μάντελερ, γνωστού για τις αντιτουρκικές του θέσεις

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ολλανδός είπε πως πάρα πολλοί γελοιογράφοι στην Τουρκία ζουν με τον φόβο της σύλληψης, παρουσιάζοντας μία κορνιζαρισμένη γελοιογραφία του Τούρκου Μπαχαντίρ Μπαρουτέρ, την οποία και προσπάθησε να του προσφέρει και ως δώρο.

Η γελοιογραφία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Penguen και  αναγράφει "Δεν υπάρχει Θεός". Αμέσως μετά τη δημοσίευση, είχε  ασκηθεί εισαγγελική δίωξη εναντίον του σκιτσογράφου για προσβολή του Ισλάμ.

Ο Μπαγίς φανερά ενοχλημένος επέστρεψε την γελοιογραφία στον Μάντελερ λέγοντάς του "βάλε την εκεί που ξέρεις".

Σε δηλώσεις του αργότερα ο Τούρκος υπουργός είπε πως ο ευρωβουλευτής δεν είχε το κατάλληλο μέγεθος να αναμετρηθεί μαζί του και ότι κάποιοι στην Ευρώπη που υποφέρουν από ρατσισμό μπορούν να τύχουν νοσηλείας στην Ανατολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Egemen Bagis(AKP) Barry Madlener tarafindan rezil ediliyor .

SHARE:

24Media Network