Μπιλ Γκέιτς: Το “τρίτο πρόσωπο” – η γυναίκα που πήγαινε κάθε χρόνο διακοπές μαζί του

Μπιλ Γκέιτς: Το “τρίτο πρόσωπο” – η γυναίκα που πήγαινε κάθε χρόνο διακοπές μαζί του
Φωτογραφία των Μπιλ-Μελίντα Γκειτς από το Μπανγκλαντές (2005). 2005/Associated Press

Μια παράξενη "συμφωνία" του Μπίλ Γκέιτς με την Μελίντα, ώστε να πηγαίνει κάθε χρόνο καλοκαιρινές διακοπές με την πρώην σύντροφο του, αποκαλύφθηκε από το περιοδικό TIME.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, αποκαλύφθηκε μια “συμφωνία” που είχε ο Μπιλ με την επί 27 έτη σύντροφό του, που του επέτρεπε να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με την Αν Γουίνμπλαντ, επιχειρηματία της αγοράς των Software, με την οποία διατηρούσε σχέσεις.

Η συμφωνία ανέφερε πως από το 1994, όταν και παντρεύτηκε την Μελίντα, ως και το 1997, ο Γκέιτς μπορούσε να “πετάγεται” για διακοπές 2-3 ημέρών με την Γουίνμπλαντ, στις οποίες οι δυο τους είχαν άπλετο χρόνο για να αναπολήσουν το παρελθόν που πέρασαν μαζί, αλλα και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις.

Αυτός ο παράξενος διακανονισμός είχε αναφερθεί σε αφιέρωμα του περιοδικού TIME που κυκλοφόρησε το 1997 και σήμερα αναδημοσιεύτηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα του καναλιού FOX.

Το κομμάτι του Γουόλτερ Αϊζακσόν αναφέρει συγκεκριμένα, πως για περισσότερο από δέκα χρόνια σερί, ο Γκέιτς και η Γουίνμπλαντ πήγαιναν διακοπές μαζί. Η σχέση τους είχε κρατήσει από το 1984 ως το 1987. Στο δημοσίευμα, ο Γκέιτς αναφέρει πως για κάθε του κίνηση, ακόμα και για τον γάμο του με την Μελίντα (1994), καλούσε την Άν Γουίνμπλαντ για να πάρει την έγκριση της, τονίζοντας πως η συναισθηματική αγάπη, αλλά και ο έρωτας για την επιστήμη, τους έχει δέσει εφ’όρου zωής.

Ο Αϊζακσόν, ο οποίος περιγράφει το πρώην (;) ζευγάρι ως “αδελφές ψυχές”, τονίζει πως οι δύο τους αναζητούσαν κάθε τρόπο για να περάσουν χρόνο μαζί, ακόμα και μέσω virtual dates, μια έννοια αρκετά προχωρημένη για την τεχνολογία των 90s υπολογιστών.

Μερικές από τις ιδέες ολιγοήμερης ψυχαγωγίας ανάμεσα στον Μπίλ και την Αν ήταν η υπό-ενοικίαση ενοκιασμένου αυτοκινήτου σε εφήβους, αλλά και η μελέτη βιβλίο 1.100 σελίδων μοριακής βιολογίας, μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Γκέιτς ποτέ δεν έκρυψε ότι η Αν του δημιουργούσε “μια αίσθηση απόλαυσης” στην δουλειά και όχι μόνο.

Σήμερα, η Αν Γουίνμπλαντ δεν έχει σχολιάσει την τρέχουσα επικαιρότητα του χωρισμού μεταξύ Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Η κοινή περιουσία του πρώην ζευγαρίου ανέρχεται στα 130 δισεκατομμύρια δολάρια και η διαίρεση της, αποτελεί έναν τρομακτικά δύσκολο νομικό γρίφο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα