Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, έπειτα από 27 χρόνια γάμου

Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, έπειτα από 27 χρόνια γάμου
O Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς AP

Έπειτα από 27 χρόνια, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους, καθώς "δεν πιστεύουν ότι μπορούν να εξελιχθούν περαιτέρω σαν ζευγάρι". Τι έγραψε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν.

Μετά από 27 χρόνια γάμου, οι Γκέιτς αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους ότι “δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι”.

Η ανάρτηση του Μπιλ Γκέιτς

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο Γκέιτς αναφέρει τα εξής: “Έπειτα από πολλή σκέψη και δουλειά πάνω στη σχέση μας, αποφασίσαμε μαζί να βάλουμε τέλος στο γάμο μας. Αυτά τα 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και χτίσαμε ένα Ίδρυμα με δραστηριότητες σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να διάγουν υγιή και παραγωγικό βίο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην αποστολή αυτή και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί στο ίδρυμα, ωστόσο δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να εξελιχθούμε περαιτέρω σαν ζευγάρι. Ζητάμε να μας δοθεί χώρος και να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή της οικογένειας μας καθώς ξεκινάμε στη νέα φάση της ζωής μας“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα