Μπιλ Κλίντον: Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο – “Να ακούτε το σώμα σας, να φροντίζετε τον εαυτό σας”

Μπιλ Κλίντον: Το πρώτο μήνυμα μετά το εξιτήριο – “Να ακούτε το σώμα σας, να φροντίζετε τον εαυτό σας”
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον Twitter

Με ένα λιτό μήνυμα μέσω Twitter, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε συγκινημένος για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης που έλαβε για την περιπέτεια της υγείας του και παρότρυνε να "ακούμε το σώμα μας".

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ο οποίος την Κυριακή (17/10) έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν της Καλιφόρνιας, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα λόγω μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό.

Ο 75χρονος πρώην πρόεδρος βρίσκεται στην ασφάλεια και τη ζεστασιά του σπιτιού του στη Νέα Υόρκη και από εκεί έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε συγκινημένος από τη μεγάλη εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης που έλαβε, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σπίτι”, ανέφερε χαρακτηριστικά στους 13 εκατομμύρια followers του και πρόσθεσε: “Τα πάω περίφημα και απολαμβάνω τον χειμωνιάτικο καιρό. Βρίσκομαι στη διαδικασία της ανάρρωσης αλλά θέλω να υπενθυμίσω σε όλους εκεί έξω, πάρτε χρόνο στο να ακούτε το σώμα σας και να φροντίζετε για τον εαυτό σας. Όλοι έχουμε τον σκοπό μας και κάθε ένας από εμάς έχει έναν σημαντικό ρόλο να παίξει στη ζωή και στο άμεσο μέλλον. Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να είμαι παρών και να συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο για πολύ καιρό ακόμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version