Μπιλ Κλίντον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μπιλ Κλίντον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Μπιλ Κλίντον κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο 2021 Damian Dovarganes/ap

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Χίλαρι, αποχώρησε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν λόγω λοίμωξης στο ουροποιητικό, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον πήρε εξιτήριο την Κυριακή (17/10) από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν της Καλιφόρνιας, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα λόγω μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό.

Ο 75χρονος πρώην πρόεδρος θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του, λαμβάνοντας αντιβιοτικά, όπως είπε ο Δρ Άλπες Αμίν, ο θεράπων ιατρός του. Ο πυρετός του έχει πέσει και τα λευκά αιμοσφαίρια έπεσαν επίσης σε φυσιολογικά επίπεδα, πρόσθεσε στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος του Κλίντον.

Ο Κλίντον αναχώρησε από το νοσοκομείο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον. Στα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, φορούσε προστατευτική μάσκα και έκανε μια χειρονομία χαιρετισμού προς τους δημοσιογράφους που περίμεναν απ’ έξω.

Ο Κλίντον, πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ 1993-2001, είχε πολλά καρδιολογικά προβλήματα στο παρελθόν και έχει υποβληθεί δύο φορές σε επέμβαση, το 2004 και το 2010. Το γεγονός αυτό τον ώθησε να αλλάξει τη διατροφή του και να γίνει χορτοφάγος. «Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν δεν είχα φάει τόσα χάμπουργκερ και μπριζόλες και αν είχα λιγότερο άγχος στη ζωή μου» είχε δηλώσει ο ίδιος σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα