Μπλακφέιν: Ο Σάντερς θα καταστρέψει την οικονομία αν βγει πρόεδρος

Μπλακφέιν: Ο Σάντερς θα καταστρέψει την οικονομία αν βγει πρόεδρος
Ο Μπέρνι Σάντερς AP

Η πιθανότητα να γίνει ο Μπέρνι Σάντερς πρόεδρος των ΗΠΑ, τρομάζει το κατεστημένο. Η πρόβλεψη του πρώην προέδρου της Goldman Sachs και η συμφωνία του Μνούτσιν

O πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσαν ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, στην περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Μπλανκφέιν ήταν πρόεδρος της τράπεζας Goldman Sachs στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης έκανε μία επικριτική ανάρτηση στο Twitter για τον Μπέρνι Σάντερς, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Βερμόντ κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό κύκλου του Νιου Χάμσαϊρ, το βράδυ της Τρίτης.

“Ο Σάντερς είναι τόσο πολωτικός, όσο ο Τραμπ και θα καταστρέψει την οικονομία μας, ενώ δεν νοιάζεται για τον στρατό μας,” έγραψε ο Μπλακφέιν, παρατηρώντας ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σάντερς.

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μπλανκφέιν, αναφορικά με την τοποθέτηση ότι ο πρόεδρος Σάντερς θα “καταστρέψει” την οικονομία, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση που έδωσε χθες στο Κογκρέσο, δήλωσε, “Νομίζω ότι ο Λόιντ Μπλανκφέιν δεν θα μπορούσε να είναι σωστότερος σε αυτό.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα