Νέα Υόρκη: Ντοκουμέντο από τη σύλληψη των ομογενών – Πάνω από 130 κατηγορίες σε βάρος τους

Διαβάζεται σε 1'
Νέα Υόρκη: Ντοκουμέντο από τη σύλληψη των ομογενών – Πάνω από 130 κατηγορίες σε βάρος τους
YouTube

Η στιγμή που η αντιτρομοκρατική της Νέας Υόρκης συλλαμβάνει τα δύο αδέρφια, Έλληνες ομογενείς, που κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν δολοφονικές επιθέσεις. Το οπλοστάσιο που εντόπισαν οι αρχές.

Δύο Έλληνες ομογενείς συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη για παράνομη οπλοκατοχή και άλλες 130 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για δολοφονικές επιθέσεις και παράνομη οπλοκατοχή, με τις αρχές να εξετάζουν την ενδεχόμενη οργάνωση επιθέσεων εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Πρόκειται για δύο αδέρφια, στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν όπλα, αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί αλλά και μια λίστα που έφερε τον τίτλο “ανθρώπινες θυσίες“.

Η Γενική Εισαγγελέας της περιφέρειας της Νέας Υόρκης που ανήκει η Αστόρια, ανακοίνωσε ότι οι Αρχές συνέλαβαν τους Έλληνες ομογενείς Ανδρέα και Άγγελο Χ., ηλικίας 39 και 51 ετών αντίστοιχα.

Ντοκουμέντο από την σύλληψη των ομογενών

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έφθασε στην σύλληψη τους από καταγγελία συγγενικών τους προσώπων ότι κάτι ετοίμαζαν, ενώ οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και τις παραγγελίες των υλικών που έκαναν μέσω διαδικτύου για την κατασκευή βομβών και όπλων.

Στην κατοχή τους βρέθηκε λίστα με πιθανούς στόχους, ανάμεσά τους αστυνομικούς, δικαστές, πολιτικούς και τραπεζίτες. Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, ο όγκος των αυτοσχέδιων όπλων που βρέθηκε θα μπορούσε να έχει προκαλέσει καταστροφικές ζημιές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα