Νέα Υόρκη: Ο Κλούνεϊ πήγε... 'Κυκλάδες'

Νέα Υόρκη: Ο Κλούνεϊ πήγε... 'Κυκλάδες'

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παρευρισκόμενοι στην Ταβέρνα "Κυκλάδες", στην Αστόρια, όταν αντίκρισαν ξαφνικά τον δημοφιλή ηθοποιό, Τζορτζ Κλούνεϊ!

Επιμέλεια: Χριστόδουλος Αθανασάτος

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήγε "Κυκλάδες", στην παραδοσιακή ταβέρνα στην Αστόρια και η είδηση μεταδόθηκε ταχύτατα μέσα από το προφίλ της επιχείρησης στο Twitter, όπου αναρτήθηκε μια φωτογραφία με τον επίσης γνωστό κωμικό Μπιλ Μάρεϊ και την σεναριογράφο - παραγωγό Σοφία Κόπολα.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Μάρεϊ είναι πολύ τακτικός πελάτης των "Κυκλάδων", εκφράζοντας την προτίμησή του στο ελληνικό φαγητό.  Από την άλλη πλευρά, ο Κλούνεϊ ήταν καλεσμένος - "έκπληξη" και είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ελληνικές γεύσεις του μαγαζιού.

Όπως ήταν φυσικό, η επίσκεψη του Κλούνεϊ στην Αστόρια αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ να μην μπορούν να πιστέψουν για το... λαβράκι που έχασαν, αφού οι "Κυκλάδες" αποτελούν ένα πολύ γνωστό στέκι, με πελάτες... όλων των εθνικοτήτων.

Οι "Κυκλάδες" βρίσκονται στην περιοχή του Ντίτμαρς στην Αστόρια, η οποία και θεωρείται ένα από τα κατεξοχήν "ελληνικά" σημεία του Κουήνς.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Κλούνεϊ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας "Money Master".

Πηγή: NewGreekTv

SHARE:

24Media Network