Ντέμπι Χάρι: Ο βιασμός, η αυτοβιογραφία και οι κιθάρες που της έκλεψαν

Η Ντέμπι Χάρι σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2017
Η Ντέμπι Χάρι σε εκδήλωση στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του 2017 JOEL RYAN/INVISION/AP

Νέες αποκαλύψεις από την 74χρονη τραγουδίστρια των Blondie, η οποία γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα βιασμού από ληστές που είχαν μπει στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Απόσπασμα από τη βιογραφία της.

Μια πολύ οδυνηρή στιγμή της ζωής της αποκαλύπτει η γνωστή τραγουδίστρια Ντέμπι Χάρι των Blondie. Όπως αναφέρει σε απόσπασμα από τη βιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα το τρέχον έτος, έχει πέσει θύμα βιασμού με την απειλή μαχαιριού κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη πριν αρκετά χρόνια.

Η 74χρονη τραγουδίστρια έμενε τότε μαζί με τον σύντροφό της Κρις Στέιν. Οι ληστές τους έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν για πολύτιμα αντικείμενα, σύμφωνα με την Sun. "Πήραν τις κιθάρες και την κάμερα του Κρις και μετά μου έλυσαν τα χέρια και μου είπαν να βγάλω το παντελόνι μου. Με βίασε και μετά μου είπε 'πήγαινε να πλυθείς', αναφέρει η Χάρι, καταλήγοντας για το συμβάν: "Οι κλεμμένες κιθάρες με πόνεσαν περισσότερο".

Δεν διευκρινίζεται πότε ακριβώς συνέβη το περιστατικό και αν έγινε η σχετική καταγγελία στην αστυνομία αλλά εκτιμάται ότι ήταν πριν γίνει διάσημη, τη δεκαετία του 1970.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό η Χάρι είχε αποκαλύψει ότι είχε καταφέρει να γλιτώσει από τον serial killer Τεντ Μπάντι στη Νέα Υόρκη το 1972. Σύμφωνα με την ίδια, ο διαβόητος δολοφόνος είχε προσφερθεί να την μεταφέρει στον προορισμό της καθώς αυτή δεν μπορούσε να βρει ταξί. Τελικά ενέδωσε αλλά μόλις μπήκε μέσα στο όχημα διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν οι λαβές της πόρτας και του παραθύρου. Κατάφερε να ξεφύγει ανοίγοντας την πόρτα από την εξωτερική λαβή μέσω του ανοικτού παραθύρου. Το μέγεθος του κινδύνου το κατάλαβε την επόμενη μέρα όταν είδε το πρόσωπό του στις ειδήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάντι σκότωσε τουλάχιστον 30 γυναίκες σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ μέσα σε διάστημα πέντε ετών. Εκτελέστηκε με ηλεκτρική καρέκλα στη Φλόριντα το 1989.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Debbie Harry: Έτσι σώθηκα από τον μανιακό νεκρόφιλο Ted Bundy

SHARE: